Ons Werk

Voor mijn voorstudie ten behoeve van het onderhoud aan de Galecopperbrug bij Utrecht, waarbij ik het wegdeel bij de landhoofden verhoog en de tuien vervang, houd ik rekening met diverse aspecten van de planning. De primaire taak van de brug is om het verkeer over het kanaal te leiden. Dit betekent dat ik verkeersmaatregelen moet treffen om dit proces zo min mogelijk te verstoren.

Daarnaast moet ik werkruimte creëren voor bouwketen, en de aanvoer van materiaal en materieel organiseren. Een belangrijk aandachtspunt is dat hulpdiensten zoals brandweer, ambulances en politie doorgang moeten blijven houden voor hulpvragen.

Verder moet ik de juiste vergunningen aanvragen en de doorlooptijden van procedures in kaart brengen, evenals de bezwaren van omliggende bedrijven en bewoners inzichtelijk maken. Ik vraag bij aannemers in de markt hoe de uitvoering zal worden gedaan en kies de beste oplossing uit deze opties. Door al deze zaken in een planning te verwerken, schets ik een beeld van de mogelijkheden en uitdagingen om het project met zo min mogelijk hinder uit te voeren.

Een ervaren planner nodig?

Vestibulum ac diam sit amet quam vehicula elementum sed sit amet dui. Vestibulum ac sed sit amet du.

Vertaal »