Galecopperbrug Utrecht

door | jul 5, 2024 | Werk | 0 Reacties

Voor de voorstudie ten behoeve van het onderhoud aan de Galecopperbrug bij Utrecht, waarbij het wegdeel bij de landhoofden werden verhoogd en de tuien werden vervangen, moest rekening worden gehouden met diverse aspecten van de planning. De primaire taak van de brug is om het verkeer over het kanaal te leiden, wat betekent dat verkeersmaatregelen getroffen moeten worden om dit proces zo min mogelijk te verstoren.

Daarnaast moest er werkruimte worden gecreëerd voor bouwketen en de aanvoer van materiaal en materieel. Een belangrijk aandachtspunt is dat hulpdiensten zoals brandweer, ambulances en politie doorgang moeten blijven houden voor hulpvragen.

Verder moesten de juiste vergunningen worden aangevraagd en de doorlooptijden van procedures in kaart worden gebracht, evenals de bezwaren van omliggende bedrijven en bewoners. Bij aannemers in de markt werd uitgevraagd hoe de uitvoering moest worden gedaan, waarna de beste oplossing werd gekozen. Door al deze zaken in een planning te verwerken, wordt een beeld geschetst van de mogelijkheden en uitdagingen om het project met zo min mogelijk hinder uit te voeren.

Vertaal »